Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Salutare tuturor linuxistilor valceni! Am nevoie de ajutorul vostru, contra cost bineinteles, folosesc linux mint 15 - am stat o perioada si pe ubuntu, intr-o retea de windoze, conectata la o MF Toshiba estudio 2500c. Nu ma pricep la programare si etc, sa va spun din start, vreau sa imi pun la punct laptopul, sa ruleze in concordanta cu celalate calculatoare, printare la imprimanta, retea, tot ce tine de partea de office, sasmd. Daca este cineva interesat discutam pe privat. Multumesc anticipat!
daca nu gresesc colegul fost Fratello este actualul sidro, care activeaza acum in zona Gentoo si pe care cred ca l-am cunoscut la un eveniment Ceata in Valcea. poate ia legatura cu noi daca citeste acest mesaj...
Editat ultima oară de geosoft1 (22 Jan 2014 13:56:45)
La Multi Ani 2015
Care mai este activ pe aici?
tot eu
Care de aici se joaca Heroes of the Storm ?
Geosoft1 cum se comporta 14.04?
Iar daca are cineva idee despre ElementaryOS si Deepin? la capitolul design sunt frumoase foc
Mai misca careva?
tot eu
Tot geo da semne.Restul mai deloc.
Ce mai face Domnul Geo?
Ce mai foloseste in ultima vreme?
fac de la foarte bine in toate partile. in rest folosesc Ubuntu desigur.
Editat ultima oară de geosoft1 (21 Sep 2015 20:01:57)
Imi recomanzi te rog frumos un program bun de analizat HDD pentru erori,bad-uri etc.?
Nu stiu ce naiba are.A cam luat-o razna.
Crash-uri si toate prostiile posibile.
Am dat un chkdsk din windows si numai erori.Vreau un program bun sa stiu sigur daca a venit vremea sa il schimb.
Multumesc in avans.
s-a mai discutat. de exemplu aici. pentru probleme deschide un topicuri la sectiunile corespunzatoare. aici, nu ca ar fi aglomeratie, ar trebui postate doar probleme legate de comunitatea invizibila de utilizatori de Ubuntu din Valcea
Editat ultima oară de geosoft1 (22 Sep 2015 16:03:38)
My bad.
Mersi.