Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Eu sunt intre 6 si 8 august in 2 mai ca in Vama Veche n-am mai gasit cazare
Aaaașa, bravo, nu vă îmbulziți! Se pare că încet-încet ne vom strînge.
in principiu nu sunt constrans de nimic deci pot cam oricand avand si disponibilitatea deplasarii. voi sta tot la Jupiter deci pot sa trec sa-l iau (ca si data trecuta) pe @buffer overflow ca sa socializam pe drum, daca nu are alt plan. sa speram ca mai vine lume... totul e sa gasim o locatie corespunzatoare cu wireless & mici & bere... banner nu avem ca este intalnirea de vara neoficiala editia 3 la terasa, dar totusi nu uitati sa luati la voi laptopurile cu Ubuntu, triplele cu Ubuntu, tricourile cu Ubuntu si argumentele pentru care kde rullzzz.... hi hi...
[ps] asteptam si diaspora sa intervina pe toate mediile de socializare disponibile (hangout?)...
Editat ultima oară de geosoft1 (21 Jul 2016 22:52:35)
@Alexandru.Cucu Daca in perioada aia, poti sa tragi o fuga dupa ora 14:00 (pana cand vrei tu, chiar si seara/noaptea) pana in Constanta, eu ma declar disponibil
Da, @Alexandru.Cucu, în Constanța pot veni și eu.
Ajung prin Romania abia in septembrie...sorry lads...
O sa fiu in Constanta pana la sfarsitul lui septembrie. Asa ca, oameni buni, organizati-va daca vreti sa aveti onoarea de a ma vedea in persoana live in direct si in exclusivitate )
-----------------------------------------------------------------------------------
LATER EDIT
Deci ramane sambata 13 august? Daca da, unde? Tot acolo pe Traian?
Editat ultima oară de iTheMaster (07 Aug 2016 08:27:57)
iTheMaster a scris:
...Deci ramane sambata 13 august? Daca da, unde? Tot acolo pe Traian?
Da, în mod normal, da.
Vă rog să țineți cont și că luni 15aug. e sărbătoare legală, deci zi liberă.
Am creat grupul Ubuntu-WhatsApp cu cei ale căror nr. de tel. le știu.
Mai vedem acolo ce și cum si apoi anunțăm aici ce-am bătut în cuie.
eu ajung pe 12 la Jupiter. in principiu pot sa vin in oricare din zilele urmatoare... cum nu cunosc zona astept sa stabiliti voi detaliile de intalnire.
Sunteti niste obraznici.
Data-i stabilită: miercuri 17 august 2016 începînd cu ora 17 în Constanța.
Pentru locul propriu-zis se mai poartă discuții.
.
Dupa lungi dezbateri am ajuns la concluzia ca vom amana intalnirea de anul acesta. Nu are nimeni nici o vina, dar buffer overflow a avut o contributie uriasa in luarea acestei decizii.
P.S. 7he pl4c3
Editat ultima oară de iTheMaster (11 Aug 2016 07:48:02)
Măria-Sa, glumețul KDE RULZ!! vrea să spună că pe 17.aug.2016, începînd cu ora 17, ne veți găsi (pentru cîteva ore) în locul indicat.
Te manaca KDE-ul ? Lasa ca ne intalnim noi...
Si care este Ordinea de zi a festivalului ....
buffer overflow a scris:
iTheMaster a scris:
Te manaca KDE-ul ? Lasa ca ne intalnim noi...
http://m.imgur.com/gallery/Y40eygX
Editat ultima oară de iTheMaster (11 Aug 2016 12:46:12)
Si care este Ordinea de zi a festivalului ....
nu este chiar un festival (inca) ci doar Intalnirea de Vara Traditionala,Neoficiala a Utilizatorilor, Neutilizatorilor, Simpatizantilor de Ubuntu si nu numai LT (la terasa) la Mare Editia a treia. ordinea de zi este diversa, nu s-a stabilit inca... urmeaza
Editat ultima oară de geosoft1 (11 Aug 2016 13:47:45)
Propun avansarea dansului majoretelor inainte de servirea primului fel de mancare, astfel incat "digestia" sa fie deja stimulata. E doar o propunere, daca nu o lasam pe dupa.
Am fost aici și eu, cel puțin, m-am simțit f. bine, ca de obicei.
Prima ediție a "festivalului" (cum bine i-a zis un coleg mai sus) a fost un succes. Mulțumesc celor care au putut să vină.
.
Editat ultima oară de Ăla mic (17 Aug 2016 21:49:01)
Festivalul
Capitolul 1: Decizia
În ultimii ani am fost mai la toate întâlnirile DLUG la care am putut ajunge. Și cum m-am cam plictisit să tot văd aceeași oameni, aceleași glume, aceleași conversații, m-am decis ca anul acesta să merg la "Festival". Pur și simplu am vrut ca anul acesta să am parte de ceva inedit. Și astfel la ora 17:00 am fost prezent la locul de întâlnire, locul de desfășurare al "Festivalului". Când colo, ce să vezi!? Dau de aceiași oameni...
Capitolul 2: "Festivalul"
M-am bucurat foarte mult să văd doar persoane cunoscute. Este foarte confortabil să intri în discuție cu persoane pe care deja le cunoști, mai ales în contextul unui eveniment inedit (anul acesta a fost chiar prima ediție a "Festivalului"). Recunosc că aveam emoții, nu știam dacă mă voi putea integra în rândul celor prezenți, dar, evident, a fost mult mai ușor decât mă temeam. Alături de cei prezenți m-am simțit în largul meu, degajat, liniștit, iar conversațiile au curs lin una după alta și odată cu ele și veselia se plimba printre paharele și sticlele de pe masă. A fost aproape familial. În câteva rânduri am vorbit chiar și despre Ubuntu. Am rămas șocat!
geosoft1 ne-a arătat un program extraordinar care avea scurtătură în bara laterală în Ubuntu. Superb! Apoi ne-a arătat codul din spatele programului. Fenomenal! Liniile de cod erau colorate fiecare în funcție de ce făceau: roșii, albastre... Ceva deosebit!
buffer overflow ne-a arătat live că viața fără laptop e pustiu. Apoi a încercat să ne vândă un telefon cu android ca să își ia un iPhone... (sau așa am înțeles eu)
gbagape M-a inițiat în lumea fantastică și fascinantă a cinematografiei. Cu serialele recomandate voi putea să îmi petrec serile liniștit în fața laptop-ului mult timp de aici înainte
Ăla mic a orchestrat tot "Festivalul". La un semn a început să curgă băutura, iar la al doilea s-a dat liber la comandat mâncare. Un lider adevărat!
Spre sfărșit ne-a onorat cu prezența și un simpatizant al grupului local de utilizatori de linux, care, deși nu este înregistrat pe forum, ne urmărește cu plăcere și a fost prezent la ultimile 2-3 ediții (ceea ce este o mai multă implicare în comparație cu unii utilizatori înregistrați). De la dânsul am învațat că nu toți trebuie să folosim o distribuție de-a gata, putem și să folosim Slax și să ne complicăm existența, eventual lucrând în Live Mode și uitând să salvăm în persistență munca de câteva minute/ore de înainte de restart.
Per total, nu am vorbit și despre alți colegi de pe forum, iar dacă am facut-o, a fost numai de bine.
Capitolul 3: Păreri de final
Mă bucur foarte mult că și ceilalți colegi prezenți au ales "Festivalul" anul acesta. Nu pot vorbi în numele tuturor, dar cu siguranță pot spune că din punctul meu de vedere a fost o reușită totală. Lumea s-a simțit bine, în largul ei, glumele s-au îmbinat cu discuțiile serioase într-o armonie desăvârșită, iar rezultatul a fost un zâmbet sincer pe fețele tuturor la sfârșitul celor 4 ore ale întâlnirii. Cu siguranță, dacă circumstanțele vor permite, toți cei prezenți și-au propus să revină și la urmatorul "Festival". De asemenea am ajuns cu toții la concluzia următoare: KDE RULZ!! Mă bucură faptul că, în sfârșit, cu toții văd... lumina!
Editat ultima oară de iTheMaster (18 Aug 2016 09:07:54)
KDE RULZ!! bucură faptul că, în sfârșit, cu toții văd... lumina!
cand ai zis ca in sfarsit toti vad lumina sa stii ca nu era kde-ul, am aprins eu blitul de la telefon ca nu vedeam sa citim nota
Is funny cuz' is true! )))
Bravo baieti. Ma bucur pentru voi
FELICITĂRI!