Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
buna seara tuturor
scuze daca am postat in aria in care nu trebuie,rog un moderator sa mute topicul unde trebuie.de vreo saptamana nu mai primesc mailuri in thunderbird,desi am cautat pe net tot felulu de solutii,am citit si pe forumuri nu am gasit rezolvare.am dezinstalat,reinstalat,facut curateninie la tot ce instalasem pentru thunderbird,am probat si alte distributii de linux si ubuntu,dar fara folos.recunosc nu sunt avansat in ale linuxului,sau ubuntului,dar a fost dragoste la prima vedere vizavi de acest sistem de operare.de atunci nu am mai folosit windows dect foarte rar,cand nu aveam alternative la unele aplicatii.va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva care e problema,cu thunderbird.ca sa citesc mail-urile trebuie sa apelez la browser mereu.nu e ceva foarte deranjant,dar e oarecum peste mana.nu am incercat alt client de mail,deoarece thunderbird m-i s-a parut destul de bun,dar acum nu mai vrea sa munceasca.am internet de la romtelecom,nu am avut probleme pana acum.daca trebuie sa folosesc altceva decat thunderbird va rog sa-mi spuneti.multumesc anticipat,cu stima
Deci până recent totul era ok cu Thunderbird? Ai conturi de email de la Yahoo? Acum câteva săptămâni am avut aceeași problemă, dar am primit mail de la yahoo că au avut probleme și trebuie schimbată parola. Intri în cont de pe browser, pui cursorul mouse-ului sau dai clic pe butonul din dreapta sus (cel cu numele contului, între Home și rotița dințată cu setări), clic Account info, clic Account security, activezi opțiunea: Allow apps that use less secure sign in.
multumesc mult pentru raspuns,voi proceda intocmai si voi reveni cu raspunsul.cu stima
bun gasit din nou.am facut exact asa cum ati postat,dar fara rezultat.am sa mai incerc.inca odata multumiri
Buna ziua.Vin cu o precizare:am testat thunderbird pe celelalte conturi care le am,d ex.google,si functioneaza,pot primi si trimite mesaje,dar cand vreau sa ma loghez pe yahoo,primesc mesajul ca userul sau parola sunt gresite,asta pe thunderbird mail,sincer nustiu ce se intampla.Stie cineva de ce nu recunoaste parola?trebuie sa umblu cumva in setarile de la thunderbird? multumesc pentru intelegere.am vrut sa pun o poza dar nu pot
Editat ultima oară de takof (23 Feb 2017 09:34:49)
Am citit aici si cica nu se poate accesa contul yahoo decit din browser https://forums.yahoo.net/t5/Sending-and … td-p/27860
La mine functioneaza thunderbird cu cont de yahoo.
Editat ultima oară de ticridu (23 Feb 2017 13:58:08)
Probabil depinde si de versiunea thunderbird.
multumesc,asa e am verificat,dar fara rezultat.daca nu sunt indiscret,ticridu,ce versiune de thunderbird folositi?
pe windows e: 45.7.1
pe ubuntu mate 16.04: 45.7.0
Editat ultima oară de ticridu (23 Feb 2017 16:51:03)
Folosesc fara probleme Thunderbird cu un cont de mail de la Yahoo. Am schimbat parola la cererea lor.
Versiuni:
- Arch Linux: 45.7.1-2
- Windows: 45.7.1