Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Am avut cu ceva timp în urmă un domeniu pe care l-am întrerupt pentru că nu mai renta. Am rămas însă cu un contract de găzduire pe care trebuie să-l întrerup şi pe acela, dar n-aş prea vrea. E un spaţiu generos şi pe lângă siteul pe care îl aveam mai stocam şi alte fişiere. Mă gândesc să-l folosesc ca pe un hard extern pe care să-mi ţin documentele, pozele etc., dar nu ştiu dacă e posibil.
Înainte introduceam în browser domeniulmeu.ro/cpanel şi intram în panoul de administrare, dar acum nu mai pot pentru că domeniul a fost şters. Există vreo metodă să folosesc acel spaţiu ca pe un hard extern? In Cpanel exista chiar şi un link prin care mă logam direct în Nautilus şi puteam lucra de-acolo foarte comod.
Am luat lampa si uite ce am ghicit, mai jos este un link cu lista de protocoale suportate de nautilus via network:
https://help.gnome.org/users/gnome-help … l.en#types
Probabil folosesti unul din acele protocoale listate mai sus, pentru accesatea stocarii in retea.
Pai inlocuiesti domeniul cu IP-ul serverului de hosting.
xxx.yyy.zzz/cpanel
Sau te poti loga de pe site-ul de unde ai cumparat hostingul.
Ceva de genul
Cont/contul meu-->Servicii-->....
Editat ultima oară de xxvirusxx (29 Apr 2017 09:18:13)
Bănuiesc că trebuie să-i întreb ce IP au... Se mai poate face ceva? Aş putea avea chiar mail? Ceva gen valc@xxx.yyy.zzz. E incomod de reţinut dar e totuşi o soluţie.
Nu, email-ul nu va functiona fara domeniu.
Un domeniu e 10 euro pe an totusi...
Alexandru.Cucu a scris:
Nu, email-ul nu va functiona fara domeniu.
Un domeniu e 10 euro pe an totusi...
E adevărat, totuşi nu-mi foloseşte prea mult. Prefer să folosesc spaţiul ca spaţiu de stocare. Să înţeleg că trebuie să vorbesc cu ei ca să obţin datele de conectare?
Logheaza-te frate pe site-ul de unde ai cumparat hostingul...unde poti vede facturile...ce serviciu de gasuire ai, te loghezi direct si de acolo...gen romarg, globeshoting etc....
Editat ultima oară de xxvirusxx (02 May 2017 21:43:32)
xxvirusxx a scris:
Logheaza-te frate pe site-ul de unde ai cumparat hostingul...unde poti vede facturile...ce serviciu de gasuire ai, te loghezi direct si de acolo...gen romarg, globeshoting etc....
Nu au aşa ceva. Chiar nu au.
Cam imposibil...de la cine ai hosting-ul?
Dau totuşi pe PM...