Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
iTheMaster a scris:
buffer overflow ne-a arătat live că viața fără laptop e pustiu. Apoi a încercat să ne vândă un telefon cu android ca să își ia un iPhone... (sau așa am înțeles eu)
Ai inteles total gresit...era vorba de un iFeon.Cat despe "chestia aia" KDE RULZ si lumina...Habemus KDE !
Editat ultima oară de buffer overflow (19 Aug 2016 14:43:31)
era vorba de un iFeon
eu am inteles IFreon? da, aveam. a mers ac-ul tot drumul
iTheMaster, eu zic că de aici ți se trage.... bine, plus aia cu lumina...
Editat ultima oară de Ăla mic (19 Aug 2016 18:26:56)
Am reusit contraperformanta sa nu mai intru pe forum de o luna de zile, ultima vizita fiind pe 19 Ianuarie 2017. Ce mai fac linuxistii de pe taramuri dobrogene?
V3n3RiX a scris:
Am reusit contraperformanta sa nu mai intru pe forum de o luna de zile, ultima vizita fiind pe 19 Ianuarie 2017. Ce mai fac linuxistii de pe taramuri dobrogene?
Hai ca mi-a venit o idee ce-ar fii sa bagam niste imagini de fundal la Ubuntu cu Tropaeum Traiani, Tomis, sau alte monumente Dobrogene, efor minim si efect maxim.
Festivalul: Editia a II-a
A mai trecut un an din viata noastra. Cu bune, cu rele, cu peripetii, cu neintelegeri... Cu putin din toate. Dar iata ca a venit in sfarsit si timpul de sarbatorit. Iar astazi am sarbatorit chiar editia cu numarul II a "Festivalului".
Cum orice sarbatoare are nevoie de un motiv de sarbatorit, anul acesta ne-am decis sa organizam un raliu. Odata formate echipele (Eu-Nandi vs George-Dragos) si traseul de urmat, ne-am aliniat la linia de start de la Gara Constanta si i-am dat bice! Foarte rapid experienta lui Nandi si-a spus cuvantul si am capatat un avantaj in cursa nebuna de prin oras, finalul cursei dezvaluind un rezultat final previzibil, cu noi in fruntea clasamentului. Ii felicit cu aceasta ocazie pe adversarii nostri care au obtinut un admirabil loc 2 pe podium. Sau un umilitor ultim loc, daca privim din alta perspectiva.
A urmat sarbatoarea de dupa. Sarbatoare care a mai atras doi simpatizanti de sporturi in mare viteza. Pe unul dintre ei cred ca il recunosc de la Festivalul de anul trecut. Un personaj enigmatic la prima vedere, dar sociabil odata ce ajungi sa il cunosti. Il vom numi... Domnul J.
S-au spus felicitarile, s-au inecat orgoliile in litri de bere, s-a mancat si s-a discutat. Subiecte au fost destule si interesul a fost la cote maxime. Rasul si voia buna au fost ca la ele acasa si totul s-a impletit frumos, ca fularul facut de bunica. Fascinant! Spectaculos! Orgasmic!!!
Iar cand timpul a venit sa ne spunem la revedere, nu am avut cum sa nu observ acea licarire dulce-amara din ochii tuturor. Fiti viteji, stimabililor! A trecut doar un capitol, cartea inca se scrie! Sa ne revedem voiosi si la anu'!
Editat ultima oară de iTheMaster (15 Jul 2017 22:33:29)
@iTheMaster Primul plus pe 2017 il ai de la "Sauron" !
Editat ultima oară de buffer overflow (16 Jul 2017 11:36:57)
In perioada 5 - 19 Mai voi fi in Romania. Daca mai exista linuxisti pe malul Marii Negre, poate organizam o intalnire pe 12 Mai. Sa ne vedem cu bine.
Linuxisti sunt. Dacă nu plec iar în voiaj până atunci, count me in
Fac si eu un drum pana in Constanta ca acasa la voi nu ne-am vazut
Rămâne 12 mai?
PING!