Anunţ

Caută printre mesajele de pe forum înainte de a scrie unul nou!
Formulează corect întrebarea sau problema pe care o ai.
Respectă regulile forumului și Codul de Conduită!

#1 15 Nov 2020 17:53:35

alex lo
Membru
Înregistrat: 01 Jan 2011
Mesaje: 1044

probleme audio

Salutari tuturor,

Avand in vedere –«Scoala in linie" am achizitionat doua leptopuri noi, un lenovo si un acer (16G RAM, RYZEN 5) . Am instalat un bionic pe ele (update la zi)...sa stimulez nepotii in a folosi ubuntu.
Problema este ca video este in regula dar audio (raspunsurile lor sunt auzite de prof. cu intreruperi incat nu sunt intelesi.....invers -prof.-elev este în regulă.  Are cineva idee care este problema (soluția)
Menționez că pe ferestre este în regulă (pe unul am dual boot)


Utilizator linux # 554074
Ubuntu 20.04.1 LTS
AMD Ryzen3 1200 quad-core,GeForce GT 710, 7,7GiB.

Offline

 

#2 15 Nov 2020 18:09:14

dim
Membru
Locaţie: Bucuresti
Înregistrat: 30 Oct 2007
Mesaje: 175

Re: probleme audio

Salut,

Pe ce platforma se desfasoara conferinta? Ce browser se foloseste?
Internetul este ok? Conexiunea e pe cablu || wireless ?
BIOS-ul este la zi? De ce nu folositi 20.04 ?
Am nevoie de mai multe detalii.

Offline

 

#3 15 Nov 2020 21:42:12

alex lo
Membru
Înregistrat: 01 Jan 2011
Mesaje: 1044

Re: probleme audio

Acer Aspire  A315-42-R1-UP,  Lenovo ... nu mai știu exact, cumparate în martie, instalat ubuntu atunci, puse în uz  cu ocazia, 'în linie'. BIOS din fabrică,
Conexiune , cablu (sau wireless-aceleași simtome).
Updateuri la zi.
Platforma, Teams...asta se utilizează la noi.
Presupun că la școală se utilizează win.
Pe un leptop mai vechi, cu win , totul este ok.   ...idem pe acer unde am pus un dual boot.
Nu am pus 20.04 ...cred că nu era finalizat atunci.


Utilizator linux # 554074
Ubuntu 20.04.1 LTS
AMD Ryzen3 1200 quad-core,GeForce GT 710, 7,7GiB.

Offline

 

#4 16 Nov 2020 01:24:40

dim
Membru
Locaţie: Bucuresti
Înregistrat: 30 Oct 2007
Mesaje: 175

Re: probleme audio

Dacă ar fi al meu aș trece la 20.04(eu am migrat serverele de prod de ceva timp) și aș verifica să fie ultima versiune de Teams(apropo e deb sau snap?) și ultimul BIOS. După aș verifica dacă problema se reproduce și pe altă platformă să pot identifica dacă vine de la vreun driver sau e vina lui Bill.

Offline

 
Feed

Antet forum

Powered by FluxBB