Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Sunt nou pe aici , si un utilizator nou de linux , as vrea si eu sa stiu daca mai sunt alti utilizatori de linux ubuntu in Valcea . Astept raspunsuri .
subscriu si eu
salve
Salut. Sunt aici.
Tot din Valcea.
Cer celor din VLUG sa ia legatura cu mine.
Editat ultima oară de Fratello (27 Dec 2009 20:02:19)
Fratello a scris:
Salut. Sunt aici.
Tot din Valcea.
Cer celor din VLUG sa ia legatura cu mine.
nu stiu daca am voie sa imi las adresa de mess dar o fac ... va rog sa folositi formularul de email. chiar nu este greu.
Pentru diverse discutii despre linux sau aiurea, ID mess: ..................
Nu aveți voie să postați adrese de messenger. Folosiți formularul de mail din partea stângă
Salut,
Inca un valcean prezent pe forum. Sunt fericitul utilizator Ubuntu inca de la versiunea 6.04 pana in prezent, sper si ca pe viitor! :p
Editat ultima oară de alex_vl (28 Apr 2010 19:18:18)
slab reprezentata valcea desi dupa numarul de vizualizari ale acestui topic s-ar zice ca mai sunt utilizatori.....
Editat ultima oară de geosoft1 (24 Jun 2010 21:03:27)
si din cei care erau au mai si disparut....
ce lipseste in valcea nu sunt utilizatorii de ubuntu ci comunitatea, evenimente, promovare...
poate ar trebui sa construim si noi o comunitate locala. cine se baga?
Editat ultima oară de geosoft1 (07 Oct 2010 16:16:06)
Salut. Nu prea am folosit forumul in ultimul timp. Ma bucur sa vad ca mai sunt valceni pe aici
Salut. Fost utilizator de Linux acum incepator de Ubuntu. Daca facem o comunitate ceva, ma bag. Poate facem o pagina sa ne promovam cine stie
am cautat grupul respectiv pe FB, dar nimic.astept vesti de la voi.o seara buna
sa nu fie " closed" sau " secret " .eu nu gasesc nimic.
nici eu nu am gasit nimic. oricum si aici e un loc bun de manifestare, chiar cel mai indicat. s-a construit o comunitate activa in cativa ani care domina scena Linux din Romania. desigur nu este comunitatea perfecta dar extinderea si consolidarea ei, cred eu, este mult mai indicata decat fragmentarea.
un exemplu bun de urmat este cel al grupului din Constanta (si nu numai) care are o activitate foarte vizibila bazata pe comunicarea pe acest forum. totul este sa se stranga lumea.
Editat ultima oară de geosoft1 (21 Nov 2013 19:36:19)
ma bucur sa vad ca incet incet ne strangem.da, am observat si eu ca pe alte grupuri(orase) sunt multi iar comunicarea este frumoasa.trebuie sa trezim si restul membrilor, asta daca nu ne-au uitat
Nu mai misca nimeni pe aici?
eu ma mai foiesc pe aici din cei de mai sus au cam disparut. unii s-au reorientat spre alte distributii...
Editat ultima oară de geosoft1 (09 Jan 2014 20:57:27)
mai nou toata lumea pe w8.1 . inca are bug-uri.cand o sa le rezolve apare 9.parca vad.ha ha