Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Echipa Ubuntu din România a revenit cu livrarea de autocolante.
Pentru detalii accesați:
http://ubuntu.ro/promoveaza/distribuire-stickere/
Editat ultima oară de Alexandru.Cucu (11 Jul 2011 22:51:39)
Ce dimensiuni are folia cu autocolante (pentru a putea trimite un plic pe măsură)? Mulțumesc
Echipa Ubuntu România oferă în mod gratuit fiecărui utilizator Ubuntu o folie cu autocolante.
til a scris:
Ce dimensiuni are folia cu autocolante (pentru a putea trimite un plic pe măsură)? Mulțumesc
Câte autocolante sunt pe folie ?
Dacă sunt Ubuntu-maniac ( sau maniac, în general, ) și doresc mai multe folii, cât costă începând cu a 2-a folie ?
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (01 Oct 2010 14:58:25)
Stickerele sunt precum cele din imagine.
Dimensiunea unei folii este de 12x12cm, dar se poate indoi stickerul mare si ajungem la 12x8cm.
Pentru mai multe stickere imi scrii un biletel cu cine esti pe forum si poate rezolvam
Stickere cu un pic de kubuntu exista?
Doar de la Canonical...
Eu nu am asa ceva.
Tocmai ieri al trimis un plin in plic pentru autocolante
si multumesc anticipat !
N-am trecut doua zile pe acasa si ieri m-am trezit cu 3 plicuri
Le voi pune la posta maine (luni, 11 oct. 2010)
[editat]
Expediate
Editat ultima oară de Alexandru.Cucu (11 Oct 2010 14:02:11)
Mulțumesc mult Alexandru !
P.S. 1 Familia Ăla micu' (mama, tata și copilu') a ieșit acum din anonimatul și ambiguitatea informatică în care se zbătea de luni de zile.
Pot să lipesc câteva și pe mașină ? - în loc de girofar ... faceți loc ! - vine nebunu' ăla de sectant, cu Ubuntu.
P.S. 2 Pe cei de la "Colțul fotografului" îi rog să se abțină de la comentarii în ceea ce privește calitatea imaginilor ; eu nu sunt fotograf amator, de fapt nu sunt fotograf deloc.
Dacă ceva nu e în regulă, șterge te rog P.S.-urile.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (15 Oct 2010 16:53:58)
Va rog, nu cereti stickere cu Firefox de acum ca nu am. Astea au fost asa, bonus
(zaceau pe acolo si am zis sa le expediez)
cele de la Alexandru sunt neprețuite (adică fără bani ). trimiți doar un plic autoadresat și timbrat în care-ți vor veni. pentru unele mai actuale există magazinul canonical. reînnoiesc și acum rugămintea ca, în cazul în care cineva din bucurești face cumpărături de la magazinul canonical, să-mi comande și mie celebrul mouse. banii jos, la livrare, și recunoștință cât cuprinde.
Ăla micu' a scris:
....Dacă ceva nu e în regulă, șterge te rog P.S.-urile...
Dacă am văzut că n-ai șters P.S.-urile îmi permit să recidivez cu :
P.S. 3
Și ca să nu-mi spuneți chestia aia cu " gardu' și cu leopardu' " (cum i-ați sugerat lui @Riddick) am pus și dovada :
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (14 Oct 2010 20:29:10)
Primit. Mulțumesc.
marianvasile a scris:
... reînnoiesc și acum rugămintea ca, în cazul în care cineva din bucurești face cumpărături de la magazinul canonical, să-mi comande și mie celebrul mouse. banii jos, la livrare, și recunoștință cât cuprinde.
Am vrut sa comand eu ... dar ghinion. Daca cumva observati ca reapare, da-ti si voi un semn.
da,da, ăsta e...îl vreau...ce ghinion...există cineva care poate cumpăra și canonical nu mai are drăcovenia...
Ce dragut, poate o sa iti trimit si eu un plic. Merge intr-unul normal?
@kNN: autocolantele intră într-un plic normal. chestia e că trebuie să trimiți un plic normal, autoadresat și timbrat, într-unul puțin mai mare.
În 7 octombrie am trimis un plic-n plic
și încă nu am primit nimic...
De la mine au plecat cu siguranta si nu mi-a venit nimic inapoi deci a fost totul ok.
Mai asteapta cateva zile, poate au ratacit plicul astia de la Posta. Serviciile lor sunt extrem de proaste.
Chiar faina ideea asta cu chesti personalizate Ubuntu, o sa trimit si eu un email.