Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Nu am , o sa ma duc eu zilele astea, si am sa fac niste poze, si sper sa alegem cu totii o locatie, ce ziceti ?
BT Cafe ? - 20.11.2010 - ora 17-18 ?
Sunt fumător, așa de mic cum mă vedeți.
BUMP alții ?
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (11 Nov 2010 23:26:40)
E prea tarziu la 17-18...Eu o sa pot sta pana la maxim 19. Ma gandeam undeva in jur de 14-15. Am avea 4-5 ore de socializat. Credeti-ma ca nu vom simti trecerea timpului. In cadrul BLUG au fost intalniri care au durat de la 10 dimineata pana la 8 seara. Deci 10 ore. :-)
Mai fratilor. strangeti bani si veniti in vacanta la mine ca tare as vrea sa va cunosc. Socializam cu vin aici pana dezvoltam alt os.
Când, pe pagina principală, am văzut "Dobrogea LUG" - de la geralddan, am zis : hopa, se repatriază geralddan și se stabilește la malul mării noastre ...
Eu, mic fiind, n-am voie să părăsesc țara fără acordul părinților și al educatoarei de la "Șoimii patriei capitaliste" unde-mi fac momentan studiile la grupa mijlocie ..... poate ceilalți, cine știe ? - mulțumesc pt. invitație !
.
Ăla micu' a scris:
....BT Cafe ? - 20.11.2010 - ora 14-15 ?
Alții ? ......
BUMP, BUMP, BUMP ....... ni-no, ni-no, ni-no .........
Alții, în afară de inițiator (V3n3RiX), primu' pe listă (sadness) și susținător (eu, io, moi, je, me) ???
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (14 Nov 2010 18:08:34)
Pentru mine e ok...
DECI, unde ramane ? cand sa ne vedem ! eu sambata nu pot am scoala ( pana in 20, se poate ? ) .
sadness a scris:
DECI, unde ramane ?....... ( pana in 20, se poate ? ) .
Deocamdată, deoarece nu a fost avansată altă propunere, rămâne pt. sâmbătă 20.nov.2010, la BT Cafe (la Grand, vis-a-vis de Miga, Ferdinand colț cu Tomis) în intervalul orar 15-19.....
Dacă aveți alte idei, restricții, etc. nu vă sfiiți, "turnați" aici ! - vorba unui coleg, asta cu turnatu'.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (15 Nov 2010 17:14:11)
Salutare.Daca voi putea voi incerca sa fiu prezent.Daca nu sa-mi fie cu iertare.
Sa nu va mirati daca apar si eu ... nu promit nimic ... trebuie sa vorbesc si sa le conving pe cele doua motive
Avand in vedere ca e prima tentativa de acest fel pe la noi pe aici ... incerc ...
Eu nu stiu daca pot sa ajung la ora 15:00 findca am scoala dar pot ajunge pe la ora 16:00 !
XeNNo a scris:
Sa nu va mirati daca apar si eu ... nu promit nimic ... incerc ...
Dacă vrei, poți .... străduiește-te !
sadness a scris:
..... dar pot ajunge pe la ora 16:00 !
Te așteptăm, nu plecăm până nu vii și tu; poate te-nvoiești și tu de la profu' (a'), îi promiti că-i aduci poze cu desktop-urile noastre ca să te creadă că-i treabă serioasă și nu chiul ......
.
Sigur, asa am ocazia sa mai prind si eu ceva de la batranii ! )
Nu cred ca pot sa vin cu laptopul, sa vad ce rezolv, se poate sa vin doar sa ma uit, sau nu stiu
Avem rezervare făcută pt. intervalul orar 15-20, sâmb. 20.nov.2010, la BT Cafe din Constanța; mi-a fost promis acces la internet wireless.
Vă aștept ! - până la ora 17, dacă nu mai vine și altcineva, plec.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (19 Nov 2010 12:14:08)
Voi fi acolo la ora 15. Sper sa vina si altii.
Vin si eu !
SA IASA BAHAOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!! )))))))) apropo cine are pentru mine un Live CD, pentru maine ? ca nu am pus linux pe laptop ? cat stam la o apa .. !
sadness a scris:
..... apropo cine are pentru mine un Live CD, pentru maine ? ca nu am pus linux pe laptop ? cat stam la o apa .. !
USB Live, Live CD, HD extern ...... găsim, nu-i problemă, adu-ți tu laptop-ul, că "ți-l facem" .......
tin22ooo a scris:
Salut.., Cred ca vin si eu.., si ma chinui sa il conving si pe xenno, si cele 2 motive ale lui...
Sunteți bineveniți !
@XeNNo - ia-ți "motivele" cu tine, că are grijă fiică-mea (10 ani) de ele .....
V3n3RiX a scris:
Luati aparat foto daca aveti...eu am reusit sa il uit in Bucuresti. :-))
Eu n-am aparat foto, decât la tel. și la camcorder.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (19 Nov 2010 15:39:58)
Luati aparat foto daca aveti...eu am reusit sa il uit in Bucuresti. :-))
Se rezolva, il aduc eu ! )
XeNNo a scris:
.....Voi fi ala cu o sapca rosie
Eu voi fi ăla micu' , cu tricou' Ubuntu ......
.