Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Și eu sunt răcit ... dar am venit, am băut un ceai mare (infuzie) ... am așteptat, am așteptat ... am așteptat ... și am plecat după 1 oră.
"N-ai cu cine bre ! N-ai cu cine ..."
OK.
Sincer, nu vin în crîșmă să beau ceai...
Cu tot respectul pentru Xcs, el a fost singuru care a fost la intalnire, dupa ce ca nu v-ati dat interesu macar sa va duceti, acuma ii zici ca a fost sa bea un ceai ! urat din partea ta.
si daca esti racit ce bei.. ceai sau bere ?
Editat ultima oară de sadness (21 Nov 2010 14:41:01)
Tărie.
Repet, dacă era mai aproape de domiciliul meu, veneam chiar și răcit.
@Bobses
#1 - nu prea e crâșmă respectiva locație ci mai mult cafenea (au de 15 - 20 de ori mai multe sortimente de cafea decat bautura) ...
#2 - locațiile specificate pe forumul "magic" din Iași (adică Lord / Rita) de la noi din cartier poartă cu drag denumirea de crâșmă ...
#3 - eu ți-am zis că se putea lua (și chiar mi-am luat eu) ceva care să combată răceala pe durata întâlnirii ...
#4 - se cunoaște că nu prea consumi ceaiuri / infuzii ... unele sunt foarte bune, chiar mai bune decât cafeaua / berea / etc ...
Ideea întâlnirii nu era să ajungem să cântăm la unison Paraziții - Lasă-mă să beau ... ci să ne cunoaștem, să vb despre una alta (Ubuntu / Linux / PCuri).
Editat ultima oară de xCs (21 Nov 2010 14:48:07)
Acum luati-vă de mine că nu consum ceaiuri și infuzii...
Cum a zis si xcs.
N-ai cu cine bre ! N-ai cu cine ...
Stai calm, nu se ia nimeni de tine ... doar ca in 1-2 ore gandeste-te cate sutici de vodca bei .... 5-6-7 ? ... dupa 5-6-7 sutici de vodca mai esti capabil sa formulezi idei / sa porti o conversatie ?
-----------------------------------------------------------------------
Eu ma retrag ... nu ma mai intereseaza nici o intalnire / comunitate ISLUG ... prefer sa ma duc in Cluj / Bucuresti ... cu ocazia asta ma mai si plimb
Editat ultima oară de xCs (21 Nov 2010 14:50:54)
De fapt, nu prea mai beau tărie... Dar cîteva beri ar fi mers, chiar așa răcit...
Mă rog, asta e. Întîlniți-vă data viitoare unde vreți voi și să aveți poftă la ceaiuri.
Edit 2: dacă ai fi acceptat unul din locurile propuse de mine ne-am fi întîlnit numai noi doi.
Editat ultima oară de Bobses (21 Nov 2010 14:54:47)
Te asteptam si pe la Constanta. macar pot sa beau cu tine un ceai si cu restu'
Ieri am fost un pic dezamagit ca la Dobrogea LUG au fost doar 5 persoane. Se pare insa ca se poate si mai rau. Ulterior mi-am adus aminte de primele momente ale BLUG cand am inceput cu 2 persoane si am realizat ca a fost o adevarata reusita.
bună ziua. și eu sunt din Iași și aș fi interesat de discutii despre LINUX chiar și pe forum.
dar văd că după o întîlnire nereușită discuțiile stagnează.
Păi forumul e plin de discuţii ... nu trebuie să avem un "loc al nostru" special pentru discuţii ... postul acesta a fost făcut mai mult pentru a discuta / anunţa eventuale întâlniri / evenimente între noi ... pe plan local.
Da, prima întâlnire a fost nereuşită din diverse motive : locaţia / vremea / lipsa timpului ... + am văzut mulţi alţi utilizatori din Iaşi pe forum dar care cred că nu au găsit / citit acest post.
Da, poți să discuți pe forum diverse probleme, dar o comunitate locală poate oferi ajutor și altfel decât discuțiile pe forum.
Important este sa găsim subiecte - preocupări comune și altele decât discuțiile despre ubuntu, care să facă mai interesantă discuțiape acest post.
Chiar dacă sunt posturi pentru discuții off-topic, unul în plus nu strică, mai ales că cele de pe forumul comun sunt foarte incărcate.....
+1 Iasi
da...inca un iesean p-aci.. sunt pentru construirea unei comunitati locale si toate alea...
Bine ai venit Woid ...
Daca planuim incepand de acum o intalnire pentru 12.04 e ok? ... pana in aprilie poate ne mobilizam ... nu release party, doar intalnire
Ce ziceti de idee?
ideea nu-i rea..!
Ok .. venim cu propuneri?
---
Propun ca şi dată Sâmbătă, 28 Aprilie 2012.
propuneri ...gen?
Propuneri pentru dată, locație, oră ... alte idei dacă aveți ...
Cred c-ar fi mai potrivită o zi de duminică. 29 aprilie 2012? Poate unii ”dau cu sapa” în unele sâmbete. Ora? 10-12-14...
Îi primiți și p-ăștia mai ”de la țară”?
”La mulți ani”, un an nou fericit tuturor!!!
e bine si sambata si duminica pentru mine..dar pentru multi sambata e ocupata..deci duminica e cel mai bine... si mai sunt altii care gasesc motive gen: am scoala servici am treaba si toate alea... se reduc astfel sansele ca sa se gaseasca motive
Ok, duminică sună bine ... o oră mai ok consider a fi 12 - 14 ...
e ok..dar nu ar fi mai bine ca cei ce citesc acest topic sa si posteze ca sa ne facem o idee despre numarul de cetateni care o sa vina?