Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Ne vedem la BT, nu am din pacate laptop, o sa vin cu aparatul foto !
Ce rau imi pare ca am ratat intalnirea acum m_am "trezit" si eu...poate pe data viitoare.Bafta baieti!
buffer overflow a scris:
....( acum m_am "trezit" si eu...poate pe data viitoare.Bafta baieti!
Data viitoare ....
Am fost numai 5 :
V3n3RiX, XeNNo, tin22000, sadness și sus-numitu' subsemnatu' . Îmi place să cred că n-a fost pierdere de vreme .
Îmi pare rău pentru colegii din Iași, în special pt. colegul xCs .....
.
A fost frumos, pacat.. mie mi-a placut mult de tot, sper ca nu s-a supărat nimeni pe mine.. ca am venit doar cu un aparat de fotografiat.
Promit ca data viitoare si sper ca va fi,nu am sa ratez si am sa vin cu inca un aparat foto un laptop si un convertit(a) in ubuntu
)
Chiar ar fi frumos sa ne vedem cat mai multi, a fost muzica tare la BT Cafe, si nu prea se intelegea mare lucru, pe mine unu ma doare urechea , dar in rest a fost fain, n-am de ce să ma plang.
Cu siguranta nu a fost o pierdere de timp. Mi-a facut placere sa ii cunosc pe baieti. Speram ca data viitoare prezenta sa fie mai consistenta. :-)
Cat mai multi , cu atat mai bine, ai avut dreptate, 2 vorbesc si restu asculta..
Au intervenit probleme majore, de aceea, nu o sa mai pot fi activ pe forum, sper sa ne vedem/auzim, cat de curand !
Editat ultima oară de sadness (22 Nov 2010 10:54:28)
Hehe, in sfărşit, pozele o sa le descărc in pc, când am şi eu timp.
Editat ultima oară de sadness (22 Nov 2010 21:27:13)
îmi pare bine să vă văd...@Ăla micu`: te-ai deconspirat hehehe
Cand ajung in Bucuresti o sa organizez o noua intalnire BLUG. Poate reusesti si tu sa vii marian. Long time no see.
super pozele! Felicitari baieti! Daca se organizeaza ceva in Bucuresti, o sa ajung si eu!
Salut, si eu sunt din Constanta.
Salut !
În calitatea mea de cel mai vârstnic începător GNU/Linux (de pe aici) îți urez succes pe Forumul Ubuntu România și te-ncurajez ca, în limita disponibilităților, să contribui activ la afirmarea acestui mic grup geografic dobrogean în Comunitate, cu soluții, tutoriale, sugestii, etc.
Bine ai venit !
.
^ Multumesc de primire.
Nu pretind ca stiu prea mult, sunt constient ca mai am de invatat.
Deocamdata am postat la compilare kernel.
In trecut am folosit msdos, si windows.
La primul contact am avut cunostinta cu gwbasic, si de atunci ma intreb: de ce nu e posibil sa ai sculele folosite la crearea sistemului de operare ?
Cam tirziu, dar mai bine decit niciodata, cineva a raspuns.
Editat ultima oară de Anca_Emanuel (29 Jan 2011 17:25:08)
Dragi tovarasi si prieteni dobrogeni. In perioada 16-28 martie ma aflu in Constanta. Se inscrie cineva pentru o ieseala? Stabilim detaliile pe parcurs in functie de numarul celor interesati.
V3n3RiX a scris:
Dragi tovarasi ...... Se inscrie cineva pentru o ieseala? ....
Stimate tovarășe V3n3RiX, eu mă-nscriu c-o singură condiție : fără BT Cafe, ....... pe care tot eu am ales-o data trecută.
Anca_Emanuel a scris:
Eu sunt in Constanta, ce ar fi sa zicem mai exact in google maps locatia de intilnire ?
.......
După ce vă hotărâți, voi ăstia mai tineri, m-anunțați și pe mine, mai băbește așa, că cu google maps mă rătăcesc.
Da domnilor, sunt oricând disponibil să-nvăț ceva.
.
Editat ultima oară de Ăla micu' (15 Mar 2011 23:38:45)
Ala micu a fost cu locatia ultima oara, eu zic sa fie tot el in MASURA, sa isi dea cu parera despre locatie.
p.s. La On Plonje nu e WiFi gratis din cite stiu.
Asteptam pareri si de la patroni de localuri care vor sa le facem reclama.
edit: in caz de avarie, merge si McDonalds Tomis, ala de la ultimul etaj.
Editat ultima oară de Anca_Emanuel (16 Mar 2011 00:42:29)