Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
M-am înscris şi eu, aşa că mă număr ca şi
Uploaded with ImageShack.us
Editat ultima oară de bert (05 Feb 2011 01:26:22)
Registration created 2003-04-12 06:52:56
Editat ultima oară de Viorel.Dorel (05 Feb 2011 12:02:13)
Gata... voi sunteți numere!
coman norbert a scris:
Și tu ești, nu numai noi, verifică-ți CNP-ul !
Ce mai contează un număr în plus sau în minus ?
.
coman norbert a scris:
Nu suntem și nici nu vom fi numere Norbert. Am înțeles gluma ta, dar uită-te un pic peste asta: Cota de piață a sistemelor de operare. Atât timp cât statisticile vor da IOS cu o pondere de piață mai mare decât linux, producătorii hardware nu vor trata cu atenție acest segment de piață. Și aș vrea să arunci o privire la secțiunea servere, și să observi în ce măsură sunt manipulate aceste date în favoarea celor care plătesc: unele trebuind crezute "pe cuvânt" (IDC și Gartner care nu oferă nici un fel de date privind modul în care au ajuns la respectivele rezultate) sau Netcraft care numără certificate SSL valide (???). Și asta într-o perioadă în care Microsoft, incapabil să-și asigure securitatea propriilor servere, ținea microsoft.com pe linux-urile celor de la Akamai.
Chiar dacă, cel puțin până acum, nu a dat rezultatul sperat de mine, acțiunea aceasta de numărare a utilizatorilor și a mașinilor care rulează linux a încercat să facă ceva în acest sens. Sunt înscris ca utilizator linux din 11 septembrie 2007 și din acel moment acesta a fost avatarul meu.
#530169 - mi-a fost alocat acest numar. Sunt mandru sa ma numar printre utilizatori.
Toți suntem numere! Toți suntem numere!!! Ajutor...
Ce ne facem, ce ne facem!