Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Am observat că destul de mulți utilizatori Linux (printre care și eu ) preferă rock-ul.
Să fie o coincidență?Sau nu?Ce părere aveți?
Si eu la fel Nu e concidenta ... utilizatorii care nu se obosesc sa incerce si altceva in afara de Windows nu incerca altceva in afara de J.B , L.G <- parerea mea.
@Virgil 2 LOGIC :-)
Editat ultima oară de Lighto (08 Feb 2011 22:40:48)
Trece-ma si pe mine la categoria "pinguini roackeri"
true, true...
Eu sunt cu Drum and bass
Nightwish parca s-au stricat de cand a plecat Tarja.
Alexandru.Cucu a scris:
lol, ai fost la concert la artmania in 2009 cand au venit nightwish?
Editat ultima oară de d.marcu (09 Feb 2011 11:50:54)
Și eu mă aflu în această categorie - Symphonic metal și gothic metal: Epica, Within Temptation, We Are The Fallen, Evanescence, Delain, After Forever, Nightwish, etc.
Pink Floyd, Vangelis, J.M. Jarre, Mike Oldfield, Camel (nu țigările), Peter Bauman,
Foreigner, Dan Fogelberg, Genesis, Phill Colins...
Beethoven, Ceaikovski...
Mai spun ?
Alexandru.Cucu a scris:
Subscriu! Anette nu este nici măcar mediocră, e jalnică.
Tot cu rock-ul şi eu. Symphonic metal în special.
Editat ultima oară de DanL (09 Feb 2011 08:14:00)
@marcelbanu
În topic era vorba de rock... Cele enumerate de tine nu prea se încadrează...
O zi normala incepe si se termina cu AC/DC la volum maxim, in masina (in/din)spre servici.
Editat ultima oară de satwien (09 Feb 2011 08:20:56)
symphonic metal, folk, rock.
in calitate de bassist il prefer pe Billy Sheehan ( Mr. Big )
dar cel mai important
UP THE IRONS!!!
Nightwish, Within Temptation, Vanessa Mae, Hans Zimmer, Yngwie Malmsteen, Metallica, Rammstein, ... si multa muzica clasica
Rock și Jazz...
Precum se vede în poză sunt (am fost) basist și chitarist
Am cântat cu Harry Tavitian Trio, cu The Underskies și cu Cultură sub Cenzură (la festivalul Mamaia 2005), plus multe trupe de blues, folk, jazz, etc.
Ascult: Dawe Weckl Band, Level 42, Marcus Miller, Elektric Band, Al DiMeola, Paco DeLucia, Pink Floyd, Uzeb, Mezzoforte, Dire Straits, Police, Rush, Toto, Asia, Dream Theater, Marillion, Yes, King Crimson, Victor Wooten, Pilichovski Band, J. Geils Band, Arena, Annihilator, Whitesnake, Joe Satriani, Steve Vai, Red Hot Chilli Peppers, Jamiroquai, etc.
Editat ultima oară de coman norbert (09 Feb 2011 11:40:59)
Si eu sunt un fel de roacker: http://www.youtube.com/nomemory#g/p (playlist-urile mele din youtube) .
De pe vremea cand mai ascultam muzica si foloseam last.fm: http://www.last.fm/user/cracknelwarload/library
Wow!Mai mulți rockeri decât credeam!
Mie îmi plac Metallica,Megadeth,Nightwish,Evanscence,Manowar,Scorpions,Sepultura,Pantera,Paradise Lost
Editat ultima oară de Virgil (09 Feb 2011 13:47:15)
Mai multi decat credeai ? Dar cati credeai tu ca sunt? Eu cred ca marea majoritate
In general, ce e mai sus este muzica pe care o asculta unul care-si pierde noptile pe langa monitor....
Asa cum genurile astea muzicale le intalnesti si pe coloana sonora a oricarui film care se respecta
Cand ai sa intalnesti un programeci, sau admin manelist, sau ai sa vezi un film de oscar pe muzica lu' gutza ... fa-i poza repede ca e de pus in rama. Raritati.
1.Rectific....cu scuzele de rigoare pentru grava greșeală comisă:mai mulți decât am observat eu
2.
shadow9063 a scris:
Cand ai sa intalnesti un programeci, sau admin manelist, sau ai sa vezi un film de oscar pe muzica lu' gutza ...
Nu-mi plac scenariile SF
Ba mie imi plac, dar asta nu e SF este doar F
SF?.... hm... Horror mai degraba
Și totuși există un film bun (că mai există scursoarea aia de Poveste de șantier/cartier) cu "manele": Gadjo dilo
http://www.cinemagia.ro/filme/gadjo-dil … ebun-5081/
http://www.imdb.com/title/tt0122082/
Joacă (și la propriu și la figurat) Copilu' Minune...
Editat ultima oară de coman norbert (09 Feb 2011 14:57:48)