Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul Ubuntu România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Forumul dedicat sistemului de operare Ubuntu în România
Forumul de discuții și asistență al comunității Ubuntu din România
Neautentificat.
Prezent
AC/DC, Arch Enemy, At The Gates, Black Sabbath, Dream Theater, Entombed, Fear Factory, Iniquity, Iron Maiden, Metallica, Obituary, Opeth, Overkill, Pantera, Six Feet Under, Slayer, Tiamat, Tool
Nu (mai) sunt rocker declarat de ani buni, asta însă nu înseamnă că m-am "lepădat" de acest gen demuzică
Doar că nu mai ascult "brutalități" și nu mai sunt deloc la zi cu noile trupe. Pe vremea "aia" ascultam Obituary, Morgoth (mai există?), Unleashed, Sodom, Kreator...apoi încet încet am rămas la...
...Iron Maiden, AC/DC, Manowar, Def Leppard, Sepultura (până la Arise, ce-a urmat după pentru mine a fost un eșec de-al lor), Megadeth...
apoi vin "softiștii" de la Eagles, Simple Minds, Tears for Fears, Dire Straits...
Idolii eterni și trupa No.1 rămâne U2
Ah...și cei de la Buena Vista Social Club...însă ei sunt outsiderii acestui topic.
Wow!Mai mulți rockeri decât credeam!
mda.. nu prea am vazut multi manelisti folosind linux si in general folosind un calculator... "miscarile rock" ca si miscarile opensource au la baza expresia libertatii. de aceea asocierea rock - linux nu e deloc intamplatoare...
marius.toma a scris:
Trece-ma si pe mine la categoria "pinguini roackeri"
+1 si din partea mea
Prezent si eu cu tot ce inseamna heavy-metal.
Eu sunt pe genul mai clasic sau soft gen Eric Clapton, Kings of Leon, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers si variante rock & roll. Nu m-a prins niciodata heavy metal, death metal, sau alte "brutalitati". Raman mai mult la Reggae:).
Eu mi-s mai atipic: Richard Clayderman! Imi place la nebunie.
Dacă tot veni vorba de „brutalități”,să nu uităm de Canibal Corpse,Morbid Angel,Carcass,Death,Napalm Death,Slayer...
N-am enumerat si eu...
Epica, Within Temptation, Evanescene, (old) Nightwish , Sirenia , Kalmah , Iron Maiden , In Flames :-)
Să spunem un death metal mai lucrat: Cynic, Atheist.
Prefer trupele cu instrumentiști virtuoși... de la jazz mi se trage.
gothic si doom in principal, vad ca sunt amatori de death pe aici, dethklok suna bine, formatia din seria Metalocalypse
Eu am inceput sa ascult rock acum vreo 20 de ani. Lumea mi-a zis "Lasă bă, că o să îți treacă"considerând ca a fi rocker e o boală.
Și uite că și acum (contrar previziunilor)cam tot acolo mă învârt. Adică death, black.
Normal, îngurgitez cam orice gen al categoriei minus "uscaturile".
Ba, în timp, mi-am rafinat gusturile ascultând cu placere cam tot ce înseamna muzică clasică și cam orice instrumental "bun".
Părerea mea despre maneliști nu o exprim aici pentru că nu sunt un flamer.
obivankenobi a scris:
Eu mi-s mai atipic: Richard Clayderman! Imi place la nebunie.
Amin.
Ca veni vorba... vad ca sunt destui care pe langa rock asculta si clasica. Pt cine nu a ascultat, recomand Yngwie Malmsteen albumul Concerto Suite for Electric Guitar and Orchestra.
SATYRICON (albumele vechi) Vintersorg Dimmu Borgir Cradle of Filth GOD(nu stiu daca mai exista) HAGGARD si Agathodaimon din categoria grea cele usoare EAGLEAS Guns'N'Roses Metalica Blues-urile anilor 80 Deeppurple si non-rock Parazitii (cei mai buni din Romania cred eu)
Ma primiti si pe mine in clubul "pinguinilor rockeri"?
Am crescut cu Metallica si nu m-am lasat niciodata de ei, desi ii ascult de mai bine de 20 de ani.
Nu e o boala, doar ca zilnic inainte sa plec la servici, imi pun o melodie de 7-10 minute (ceva live) pana ma fac gata de plecare. Si nu pot o zi fara sa aud ceva de la Metallica. Lista cu trupe e vasta si la mine si nu o detaliez acum.
Am ascultat mult rock in perioada "tineretii" (Metallica, Megadeth, Manowar, Helloween, Iron Maiden, Tiamat, Therion, AC/DC, Sepultura, Kreator etc.), insa formatia care mi-a placut cel mai mult a fost Judas Priest...
Si eu ascult cu placere, inca de cand erau la putere [ pt mine sunt si acum ] :
Queen, Nightwish, Guns'N'Roses, Europe, Scorpions, Metallica, Lita Ford, AC/DC, Skid Row, JudasPriest, Iron Maiden ,Bon Jovi, etc
As aminti aici de Compact, Iris si Holograf
Am fost si eu roaker in tineretea mea ascultam U2 , CRANBERIS , etc acum ascult SEAL , ERIC CLAPTON .
si eu ma incadrez in aceeasi categorie:) (rock)
Editat ultima oară de Spark (18 May 2011 11:23:07)
Hop si eu . Ascult Apocalyptica, Iron Maiden, Manowar, Megadeth, Rammstein, Cargo, Phoenix, Iris, Trooper, Alice Cooper, AC/DC, HIM, Nickelback ... cam orice suna bine
.
Editat ultima oară de The Lej (14 Feb 2011 18:44:28)
Si daca tot este vorba de rock :
In urma cu 40 de ani sa infiintat una dintre cele mai reprezentative grupuri rock din toate timpurile - Queen
http://en.wikipedia.org/wiki/Queen_(band)
Editat ultima oară de bsd (01 Mar 2011 09:46:33)
+1
Linkin Park, Rammstein, Evanescence, HIM, Iron Maiden, Marylin Manson ...